Dy shqiptarë tentojnë të përdhunojnë 16 vjeçaren në Greqi

106
Dy shqiptarë të moshës 19 dhe 20 vjeç, pas tentativave për të përdhunuar një 16 vjeçare në Greqi, tashmë janë arrestuar fale denoncimit që ka bërë e reja. Ngjarja në fjalë është shënuar në qytetin Pyrgos, në një zonë rurale. Sipas versionit të saj në polici, shqiptarët e kishin marrë në makinë adoleshenten dhe kanë filluar ta preknin në pjesë intime, por fatmirësisht ajo ka mundur ti shpëtonte.