Durrës/ Policia gjen trupin e një burri të mbytur në det

135

Policia e Kufirit gjen një burrë të mbytur në ujërat e detit Adriatik.

Trupi i pajetë është gjetur në largësi 1.5 milje nga bregu në stacionin ‘Hekurudha’ dhe i përket një burri rreth 60 vjeç.

Policia kufitare e ka nxjerrë në breg trupin e pajetë dhe po e dërgon në morg në pritje të identifikimit pasi viktima nuk ka pasur mjet identifikimi me vete.