Dita e grabitjeve, maskat dhunojnë dhe grabisin kambistin 70 vjeçar Delvinë

216
Një grabitje ka ndodhur gjatë nëtes edhe në banesen e Muslim Osmanit në Delvinë I cli njihet si kambist.
Autorët me maska kanë hyrë naten dhe nën kërcënimin e armëve kanë kryer grabitjen. Ata sipas njoftimeve paraprake kanë marrë një shumë të madhe parash dhe janë larguar.
Autoret edhe e kanë lidhur dhe dhunuar pronarin e baneses 70 vjecar.