Digjen katër makina brenda natës në Pogradec

126

Katër makina janë djegur gjatën natës që shkoi në Starovë të Pogradecit..Të katërta ishin parkuar pranë një karburanti. Zjarri ra në orën 2:00.

Së pari mori zjarr makina “Benz” e një gruaje me iniciale V.S dhe më pas zjarri u shpërnda në tre makinat e tjera, që ishin parkuar pranë saj.

Një grup htimor ka shkuar në vendin e ngjarjes për të hetuar nëse zjarri ishte i qëllimshëm.