Dëshmia e Julian Sinanaj, do dëgjohet me video në gjyq

329
Procesi gjyqësor ndaj Julian Sinanajt dhe “bandës” së minave të telekomanduara, po shkon drejt fundit. Gjykata ka vendosur që seancën e radhës të shfaqë në sallën e gjyqit, videon e regjistrimit të dëshmisë së Julian Sinanajt dhënë në polici. Sipas akuzës, dëshmia e regjistruar është prova që fakton, krimet e Sinanajt. Avokatët pretenduan se dëshmia e Sinanajt në momentin e parë nga policia është marrë nën kërcënim dhe dhunën fizike ndaj tij, duke e detyruar të pranoi edhe krime të cilat nuk i ka kryer.