Dajak të birit por e arreston policia, emri

278
Ka ushtruar dhunë ndaj femijës ë tij por ka rënë në prnagat e policisë. Është arrestuar Medi M., nga Morava e Beratit pasi ka ushtruar dhunë fizike ndaj djalit të tij. Arrestimi i 58 vjeccarit është kryer nga Policia e Beratit, pasi ka dhunuar me sende të forta në këmbë djalin e tij 17 vjeçar F.M.
Në njfotimin e policisë Bretait thuhte se: “ Më datë 14.03.2018, nga Specialistët e Seksionit për Krimet u bë arrestimi i shtetasit Medi M, 58 vjeç, banues në Moravë, Berat. Arrestimi i shtetasit të lartpërmendur u bë pasi në banesën e tij ka ushtruar dhunë fizike dhe ka goditur me sende të forta në këmbë djalin e tij shtetasin F.M, 17 vjeç.”
Marerialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat për veprën penale “Dhunë në familje”.