Biznesmeni mbetet në burg, Krimet e Rënda nuk ndryshojnë masën

208
Biznesmeni 25-vjeçar Orest Sota mbetet sërish në burg. Ai kishte kërkuar rivlerësimin e masës së sigurisë “Arrest me burg”, por Gjykata e krimeve të Rënda nuk e mori parasysh.
Ai u ndalua nga policia në ambientet e Kurum, me 863 mijë euro në makinë dhe dy patenta të ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri.