Babai shqiptar dhunon dhe le pa ndjenja vajzën e tij

234

Një baba shqiptar është arrestuar në orët e fundit në Greqi, në dyshimin se ka dhunuar vajzën e tij 16 vjevçare.

Vajza mësohet se ka mbetur pa ndjenja, ndërsa policia greke ka bërë të mundur arrestimin e babait dhunues