Atentatet e dështuara me eksploziv në Elbasan, një tjetër i arrestuar. Emri

355
Astrit Sinanaj, 38 vjeç banues në Tiranë, është personi i tretë i arrestuar lidhur me dy rastet e eksploziv-vënies gjatë muajit të shkuar në Elbasan.

Dje, u arrestuan Gentian Kllogjri dhe Thanas Thoma.