Arrestohet përgjegjësi i shpërndarjes, nuk dha pensionet 8 të moshuarve

122
Një person me detyrë përgjegjës i shpërndarjes së pensioneve është arrestuar pasi ishte dënuar me 6 muaj burg për vjedhje të pensioneve.
Alban Thomallari, banues në Tiranë u arrestua sot, 25 janar 2016,akuzohet se me anë të mashtrimit ka kryer vjedhje ndaj 8 shtetasve të cilët duhet të merrnin pensionet , por në kundërshtim me kriteret dhe bazën ligjore nuk ju ka dhënë atyre pensionet e përcaktuara në ligj.
Ndaj këtij personi është marrë masa e dënimit 6 muaj burgim për veprën penale të “Vjedhje e kryer duke shpërdoruar detyrën” (Neni 135 K.Penal) informon policia.