Arrestohet për korrupsion kreu i Tatimeve të Tiranës, Androkli Kokthi

196
Arrestohet Drejtori i Tatimeve të Tiranës Androkli Kokthi.
Arrestimi kreut të Tatimeve të kryeqytetit është bërë nga zyra e Anti-korrupsionit Tiranë dhe Androkli Kokthi akuzohet për “Shpërdorim detyre”.
“Me datë 18.02.2016 nga specialistët e Antikorrupsionit ne Drejtorinë e Policisë Tiranë u arrestua shtetasi Androkli Kokthi, 40 vjeç, banues në Tiranë me funksion Drejtori rajonal i Tatimeve Tiranë për shpërdorim detyre”.