Arrestohen shqiptarët u kapën me 10 kg kokainë dhe të akuzohet si pjesë e një organizate kriminale,

151
Katër shqiptarë do të akuzohet për trafik kokainë pasi janë arrestuar nga policia në Britaninë e Madhe.
Gentian Cuka, 37 vjeç, Skënder Toci, 36, Elvis Vladi, 35, Besnik Mansaku, 42 dolën para gjykatës më 21 maj.
Gjithashtu ata akuzohet se janë pjesë e një organizate kriminale si dhe për posedimin pasurie me anë të veprave penale.
Ata u arrestuan më 19 maj, ku gjatë operacionit u sekuestrua një sasi prej mbi 10 kg kokainë.
Cuka, Vladi dhe Mansaku do të mbetën në burg dhe do të paraqiten në gjykatë më 1 qershor, ndërsa Toci do të ketë një seancë më 26 maj për t’u liruar me kusht.