Arrestohen 7 persona në ish-Bllok për shfrytëzim prostitucioni

94
Policia e Tiranës ka zhvilluar një operacion gjatë natës në zonën e ish-Bllokut dhe tek zona e ‘Vasil Shantos’ në kryeqytet. Gjatë këtij operacioni janë arrestuar 7 persona, të cilët akuzohen për shfrytëzim të femrave për prostitucion. Ende nuk ka shumë detaje për operacionin e bluve të kryeqytetit.