Aksion i madh policor sekuestrohen armë dhe drogë në Korçë

126
Policia e Korçës ka ndërmarrë një aksion të madh në qendër të qytetit duke sekuestruar arsenal armësh, drogë dhe ka arrestuar disa persona.
Nuk dihet sasia e saktë e lëndëve narkotike që është sekuestruar. Armët dhe droga janë gjetur në një banesë në qendër të Korçës, ndërkohë që ende nuk dihet identiteti i personave të arrestuar.
Aksioni drejtohet nga vetë drejtori i policisë në këtë rajon, Ajet Zyberi. Pritet që emrat të dyshuarve të bëhen publike pas pak.