Aksidenti në Tiranë, taksia përplaset me autobusin

220
Ka tentuar të parakalojë por ka shkaktuar aksident. Një taksi ka tentuar të parakalojë autobusin urban por është përplasur me të
Raportohet vetëm për dëme materiale e trafik të rënduar në këtë zonë. Policia ka mbërritur menjëherë në vendngjarje dhe ka shoqëruar dy drejtuesit. Ndërkhë që bëhet e ditur se ngjarja ka ndodhur në zonen e brryit në kryqytet.