Aksidenti në Kavajë, dyshohet se të rinjtë u mbytën në kanal

88
Policia dyshon se Matilda Kule, Kejdi Tepexhiu dhe Viron Kamberaj, të rinjtë që u aksidentuan në rrugën Kavaje-Rrogozhinë, u mbytën në kanal. Makina është gjetur e zhytur në ujë dhe dalja nga mjeti, pas përplasjes ka qenë e pamundur. Dyshimet e policisë janë se një person i katërt mund të ketë qenë duke udhëtuar në makinë, por trupi është marrë nga uji. Në vendin e ngjarjes është gjetur një kartë shëndeti, që nuk i përket asnjërit nga të aksidentuarit. Mjeti Golf 3 drejtohej nga Viron Kamberaj, dhe doli nga rruga për shkak të shpejtësisë.