Aksident masiv në autostradë, përplasen disa makina

353

Disa automjete janë përfshirë në një aksident masiv në autosdradë. Nga raportimet e para mësohet se ka edhe të plagosur lehtë.

Aksidenti ka ndodhur në autostradën që lidh qytetin e Laçit.

Aksident ka shkaktuar një trafik të pazakontë në të dy krahët e autostradës.

K yaks rrugor ka pasur sot një qarkullim të lartë të mjeteve pasi besimtarë të shumtë i janë drejtuar kishës së Shna Ndout për të qenë aty në datën 13, kur është dhe dita e Shna Ndout.

Trafiku në këtë segmet ka shkuar mbi 6 km në secilin krah.