3 mijë euro për një çertifikatë pronësie, pranga drejtorit të Hipotekës në Lushnje

15
Drejtori i Hipotekës në Lushnje dhe shoferi i tij janë arrestuar pasi akuzohen se kanë marrë para për dhënien e një certificate pronësie.
Burime nga policia bëjnë të ditur se u arrestuan Elvis Bajaziti, 29 vjeç drejtori i Hipotekës dhe Aurel Tiranishti 35 vjeç. Këta dy persona i kanë marrë 3000 mijë euro një qyetari për një çertifikatë pronësie.
Mbi ta do të rrëndojë akuza e “Korrupsionit pasiv” dhe “Ushtrim i ndikimit te paligjshem ndaj personave qe ushtrojne funksione publike