Tensionohet situata te Bashkia e Tiranës/ Banorët gjuajnë me vezë dhe bllokojnë rrugën

150

Është tensionuar situata përpara ambienteve të Bashkisë së Tiranës, ndërsa banorët kanë nisur të gjuajnë me vezë në drejtim të godinës.

Ata kanë kërkuar një takimme kryebashkiakun Erion Veliaj, ndërsa ky i fundit nuk ka denjuar që të dalë.

Banorët thonë se ata do të mbrojnë me gjak babnesat e tyre, dhe se kjo situatë ka krijuar terror psikologjik te fëmijët e tyre. Policia derimë tani e ka quajtur të paligjshëm protestën e tyre.