Të enjten mbyllet Legjislatura e VIII-të e Kuvendit, shpërndahet Parlamenti dhe i hapet rrugë zgjedhjeve

    122
    Kuvendi mbyll të enjten punimet e legjislaturës së VIII-të, që shënon dhe shpërndarjen e Parlamentit aktual për t’i hapur rrugën zgjedhjeve parlamentare të 18 qershorit, nga ku do dalin 140 deputetët e rinj.
    Rendi i ditës i seancës së fundit, parashikon mes të tjerash miratimin e projektvendimit per “Për mbylljen e Legjislaturës së VIII-të të Kuvendit”.

    Krahas kësaj çështje, në rend dite janë për diskutim dhe disa pr/ligje, si ai “Për peshkimin”, “Për zonat e mbrojtura”, ratifikimi i dy marrëveshjeve me palën gjermane për projekte në infrastrukturë, si dhe i disa rezolutave për vlerësimin e veprimtarisë së disa institucioneve në vend, gjatë vitit 2016.