Studimet në Amerikë, ja si procedohet

    180

    SHBA/ Studimet: Amerikanët i kushtojnë 2.7% sistemit, ndërsa mesatarisht qeveritë e BE shpenzojnë 1.2%

     Afro 600 mijë studentë nga gjithë bota ndjekin universitetet amerikane. Më shumë se 3 mijë e 600 institucione të arsimit të lartë amerikan pranojnë studentë të huaj. Në Amerikë mund t’i gjeni universitetet dhe shkollat më të mira në botë. Nëse keni studiuar në Amerikë edhe shanset janë më të mira për punësim. Shumica e studentëve që studiojnë në SHBA posedojnë vizat F-1 ose M-1 për të pasur një qëndrim legal në SHBA.

    për më tepër lexoni Gazetën Telegraf