SHBA, Presidenti Trump nuk do të kërkojë vazhdimin e hetimeve ndaj Hillary Clinton

  49

  Presidenti i zgjedhur i SHBA-ve, Donald Trump nuk do të
  kërkojë hetime të mëtejshme nda ish kandidates për president Hillary Clinton,
  për përdorim të postës elektronike në një server privat, kur ajo ishte
  Sekretare e Shtetit, tha sot këshilltari Trumpit, Kelijen Conway.

  Siç
  raporton BBC, Conway theksoi se Presidenti Trump nuk dëshiron të vazhdojë më
  tej me akuza ndaj demokrates, edhe pse sipas tij, shumë amerikanë nuk i besojnë
  asaj dhe konsiderojnë se ajo nuk është e sinqertë, por sipas tij, Trump do ta
  ndihmojë që ta shërojë këtë plagë.

  Gjatë
  fushatës presidenciale, republikani Trump e ka akuzuar demokraten Clinton për
  përdorim të paligjshëm të një serveri privat, për komunikim zyrtar, në lidhje
  me këtë, FBI ka zhvilluar një hetim, i cili besohet se ka ndikuar në rezultatin
  e zgjedhjeve