“Shame on you Borchardt’/ Ja se si votuesit nuk u kursyen në fletën e votimit ndaj ndërkombëtarëve

399

Qytetarët ditën e djeshme e kanë nxjerrë në forma të ndryshme dufin e tyre ndaj votimeve moniste.

Ka pasur nga ata që e kanë nxjerrë të pavlefshme votën e tyre në kutitë e votimit, por ka edhe nga ata që i kanë lënë një shënim te qartë ndërkombëtarëve.

Një prej këtyre fletëve të votimit është ekspozuar edhe në rrjetet sociale dhe i drejtohet kryesisht drejtuesit të OSBE-së në Tiranë, Borchardt dhe zv.ndihmës Sekretarit të Shtetit, Mattheu Palmer.

Në një prej tyre shkruhet: “Borchard shame on you Palmer fuck you’