Një kartolinë për Vitin e Ri nga disa personalitete të vendit

  248

  Urojnë Vitin e Ri për shqiptarët në “Telegraf” personalitete të ndryshme të vendit për më shumë lumturi dhe shëndet

   

  Një kartolinë për Vitin e Ri nga Presidenti Nishani dhe personalitete të tjera të vendit

   

  Me rastin e Vitit të Ri 2013, gazeta “Telegraf” ka përgatitur një kartolinë urimesh nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë dhe personalitete të tjera të botës akademike. Në urimet e tyre ato urojnë sa më shumë shëndet dhe lumturi për shqiptarët. Por një urim të veçantë ato kanë bërë dhe për stafin e gazetës deh lexuesit e gazetës tonë. Urimet e ngrohta dhe të përzemërta vijnë nga: Ministri i Arsimit dhe Shkencës Prof. Dr Myqerem Tafaj,  Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr Dhori Kule, Rektori i Universitetit të Arteve Prof. Dr Petrit Malaj,  Dekani i Fakultetit të Gjeologji-Minierave Prof. Dr Përparim Hoxha, Dekani i Fakultetit të Drejtësisë Ph.D.Dr Altin Shegani,  Presidenti i Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në rezervë të Shqipërisë Mehdi Pogaçi, Avokati Idajet Beqiri, Dekani i Fakultetit të Mjekësisë Prof. Dr Bajram Hysa, Kryetari i Akademisë së Shkencave Gudar Beqiri

   

  Urimi i Presidentit të Republikës, Bujar Nishani

  Ju uroj një vit të mbarë, me gëzime dhe mbarësi në familjet tuaja së pari. Me sa më shumë suksese dhe prezencë në tregun mediatik dhe me sa më shumë dinamizëm dhe dimensione në botën e medias!

   

  Urimet për Vitin e Ri nga personalitete të ndryshme

  Ish -Drejtori i VOA-s për Euroazinë, Frank Shkreli

   

  Shqiptarët kudo bashkohen për të festuar mbarimin e një viti dhe fillimin e Vitit të Ri por edhe fillimin e shekullit të dytë të Pavarësisë Kombëtare. Ishte fryma e atdhetarizmit të patriotëve të kombit shqiptar të cilët shpallën pavarësinë 100-vjet më parë në Vlorë, ajo që mbajti gjallë ëndrrën kombëtare brez pas brezi dhe është pikërisht kjo frymë që në Vitin e Ri dhe në shekullin e dytë të Pavarësisë Kombëtare do ta mbajë të gjallë atë ëndërr për brezat e ardhshëm deri në realizimin e saj. Dëshiroj që Viti i Ri dhe shekulli i dytë i Pavarësisë së Shqiptarëve të jetë një periudhë lirie më të madhe, me përgjegjësi dhe integritet moral personal, shoqëror dhe kombëtar.  Vaclav Havel, disidenti anti-komunist çek ka thënë seL ”Në secilin prej nesh ekziston dëshira e zjarrtë për një dinjitet të vërtetë njerëzor, për një integritet moral, si edhe për një sens që tejkalon kufijtë ekzistencial të botës”. Dëshiroj dhe uroj të gjithë bashkatdhetarët kudo që janë, që Viti i Ri dhe shekulli i shqiptarëve të jetë, për të gjithë ne, një periudhë e rritjes së integritetit dhe përgjegjësisë morale për veten tonë, për shoqërinë ku jetojmë dhe për mbarë kombin. Festat e fund vitit na kujtojnë se vlerat e përbashkëta janë më të rëndësishme se sa ndryshimet midis nesh.   Viti i Ri është një rast për një fillim të ri për realizimin e objektivave personale dhe kombëtare, është një moment për të festuar arritjet dhe për tu përgatitur për sfidat e ardhshme me mirëkuptim dhe bashkëpunim me njëri tjetrin, me energji, inteligjencë dhe kuraje për të punuar së bashku për një të ardhme më të mirë për të gjithë. Nga zemra uroj të gjithë bashkëkombasit kudo që janë, e veçanërisht lexuesit e Gazetës Telegraf, që Viti i Ri t’u sjellë jetë, shëndet dhe punë, por edhe paqe e begati, si dhe realizimin e të gjitha objektivave të parealizuara për familjet dhe për të gjithë ata për të cilët zemra u dëshiron mirë!

  Ministri i Arsimit dhe Shkencës Prof. Dr Myqerem Tafaj

  Gjej rastin që të shpreh në këtë ditë të veçantë urimet e mia të ngrohta për nxënësit, studentët, pedagogët për festat e fundvitit. Falënderoj gjithë stafin, e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, po ashtu falënderoj stafet e shkollave, Universiteteve, të cilët organizuan me shumë sukses aktivitetet për 100- vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë. Shpresoj që 2013-ta do të jetë viti i sfidave të mëdha për rritjen e cilësisë për reformat e arsimit. Jam optimist që të gjithë së bashku do të përmbushim një program arsimor të denjë dhe të përafërt me kërkesat e shkollave europiane.  Të përgatisim dhe të ecim me standardet e BE-së drejt ku edhe Shqipëria po shkon!

  Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr Dhori Kule

  Do fillojaurimin tim me vlerësimet më të mira për gazetën “Telegraf”, e cila ka qenë mjaft korrekte dhe transparente me lexuesin e saj. Do tiuroja kësaj gazete sa më shumë suksese për Vitin e Ri 2013. Po ashtu do t’u uroja sa më shumë suksese të gjithë shqiptarëve kudo që janë dhe mbarësi në familjet e tyre!

  Rektori i Universitetit të Arteve Prof. Dr. Petrit Malaj

  Në radhë të parë uuroj gëzuar dhe sa më shumë mbarësi studentëve, stafit të Universitetit të Arteve, dhe familjes time. U uroj një vit plot suksese dhe lumturi të tërë shqiptarëve!

   

  Dekani i Fakultetit të Drejtësisë Ph.D.Dr Altin Shegani

  Unë po përfitoj nga rasti që të bëjurimet më të mira për gjithë shqiptarët kudo që ndodhen. Uuroj sa më shumë fat, mbarësi dhe ditë të bardha dhe ditë të mira. Po ashtu një urim të veçantë kam edhe për stafin e gazetës tuaj dhe lexuesit e gazetës “Telegraf”!

  Dekani i Fakultetit të Gjeologji-Minierave Prof. Dr Përparim Hoxha

  I uroj të gjithë shqiptarëve një vit të mbarë plot shëndet, dhe me plotë mbarësi në punën e tyre. U uroj ju më të mirat dhe ju uroj suksese në punën tuaj në gazetari, qofshi sa më shumë transparent me popullin shqiptar, i cili meriton më të mirat. Edhe njëherë keni urimet më të përzemërta nga ana ime për Vitin e Ri, që po vjen 2013!

  Avokati Idajet Beqiri

  Unë ju uroj me gjithë zemër gëzuar, sepse me të vërtetë gazeta juaj për vitin 2012, ka qenë gazeta e gjithë Shqipërisë dhe shqiptarëve. Kjo ka qenë gazeta, e cila ka paralajmëruar nëpërmjet shkrimeve të saj vitin 2013, si një vit i mbarë për shqiptarët, si viti që do ti japi fund 1913-s, e cila ka zgjatur shumë, dhe që do fillojë nja epokë e re që e ka paralajmëruar “Telegraf”-i. Unë iuroj të gjithë stafit të saj, por dhe gjithë lexuesit e saj që me mënyrën se si e kanë bërë të vetën dhe kanë bërë që ajo të jetë në lartësinë e duhur. Kjo ka bërë që ajo një zë i fuqishëm në shtypin shqiptar. Po ashtu u uroj gëzuar edhe të tërë shqiptarëve kudo që ndodhen!

  Presidenti i Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në rezervë të Shqipërisë, Mehdi Pogaçi 

  Juuroj gazetës “Telegraf” suksese të mëtejshme për vitin 2013. iuroj që të eci gjithmonë si një gazetë e paanshme me shkrimet e saj, ashtu siç ka shkruar deri më tani. Është një gazetë që ka ndihmuar çështjen e ushtarakëve dhe shpresojmë që ta ndihmojë më shumë, është një gazetë ku çdo kush mendoj që gjen veten e tij.Poashtu edhe stafit të gazetës iuroj suksese të mëtejshme në punën e mëtejshme. Unë gjej rastin që ti uroj të gjithë shqiptarëve gëzuar dhe sa më shumë shëndet dhe lumturi!

  Dekani i Fakultetit të Mjekësisë Prof. Dr Bajram Hysa

  Unë po gjej rastin që në këtë fundviti t’i uroj stafit pedagogjik, stafit administrative, studentëve dhe specializantëve të Fakultetit të Mjekësisë një vit të mbarë. U uroj po ashtu shëndet dhe suksese në familjet e tyre dhe uroj që të jetë ky vit një sfidë reale për të gjithë punën e tyre. Por urimi më i sinqertë për të gjithë të lartpërmendurit, është që të kenë shëndet, begati në familjet e tyre!

  Kryetari i shoqatës “Pronësi me Drejtësi” Myrshit Vorpsi

  Përfitoj nga rasti që tiuroj gjithë shqiptarëve në emër të shoqatës së pronarëve kudo që ndodhen, fat dhe suksese për Vitin e Ri 2013. Uroj që paqja dhe mbarësia të jenë kudo me to për vitin që po vjen. Njëurim të veçantë kam për të gjithë pronarët shqiptarë, uuroj dhe atyre një vit të ri të lumtur. Njëkohësisht bashkë me urimin tim, u dërgoj dhe një optimizëm burimor, që e drejta e pronës natyrisht që fitojë, pavarësisht pengesat që kanë dalë gjatë këtyre 20 vjetëve. Njëkohësisht edhe për stafin e gazetës tuaj kam njëurim specifik, pasi keni qëndruar pranë nesh gjatë gjithë kësaj kohe problematikës së pronës. Prania juaj ka ndikuar pozitivisht në sensibilizimin e opinionit publik!

  Drejtori i Arsimit Parauniversitar në MASH, Fatmir Vejsiu

  Unëuroj që në faqet e gazetave dhe ekranet e televizioneve të dëgjojmë vetëm lajme të mira. iuroj suksese të gjithë popullit shqiptar dhe në veçanti nxënësve dhe studentëve. Edhe ju uroj punë të mbarë dhe profesionalizëm të krahasueshëm me profesionalizmin e gazetarëve dhe operatorëve në të gjitha vendet zhvilluara të Europës dhe të Botës. Edhe njëherë uroj gëzuar!

  Kryetari i Akademisë së Shkencave Gudar Beqiri

  Iuroj me gjithë zemër të gjithë shqiptarëve sa më shumë lumturi në familje dhe shëndet. Dhe uroj që në vitin 2013 shqiptarët të duhen më shumë me njëri-tjetrin!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Urojnë Vitin e Ri për shqiptarët në “Telegraf” personalitete të ndryshme të vendit për më shumë lumturi dhe shëndet

  Me rastin e Vitit të Ri 2013, gazeta “Telegraf” ka përgatitur një kartolinë urimesh nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë dhe personalitete të tjera të botës akademike. Në urimet e tyre ato urojnë sa më shumë shëndet dhe lumturi për shqiptarët. Por një urim të veçantë ato kanë bërë dhe për stafin e gazetës deh lexuesit e gazetës tonë. Urimet e ngrohta dhe të përzemërta vijnë nga: Ministri i Arsimit dhe Shkencës Prof. Dr Myqerem Tafaj,  Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr Dhori Kule, Rektori i Universitetit të Arteve Prof. Dr Petrit Malaj,  Dekani i Fakultetit të Gjeologji-Minierave Prof. Dr Përparim Hoxha, Dekani i Fakultetit të Drejtësisë Ph.D.Dr Altin Shegani,  Presidenti i Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në rezervë të Shqipërisë Mehdi Pogaçi, Avokati Idajet Beqiri, Dekani i Fakultetit të Mjekësisë Prof. Dr Bajram Hysa, Kryetari i Akademisë së Shkencave Gudar Beqiri

  Shqiptarët kudo bashkohen për të festuar mbarimin e një viti dhe fillimin e Vitit të Ri por edhe fillimin e shekullit të dytë të Pavarësisë Kombëtare. Ishte fryma e atdhetarizmit të patriotëve të kombit shqiptar të cilët shpallën pavarësinë 100-vjet më parë në Vlorë, ajo që mbajti gjallë ëndrrën kombëtare brez pas brezi dhe është pikërisht kjo frymë që në Vitin e Ri dhe në shekullin e dytë të Pavarësisë Kombëtare do ta mbajë të gjallë atë ëndërr për brezat e ardhshëm deri në realizimin e saj. Dëshiroj që Viti i Ri dhe shekulli i dytë i Pavarësisë së Shqiptarëve të jetë një periudhë lirie më të madhe, me përgjegjësi dhe integritet moral personal, shoqëror dhe kombëtar.  Vaclav Havel, disidenti anti-komunist çek ka thënë seL ”Në secilin prej nesh ekziston dëshira e zjarrtë për një dinjitet të vërtetë njerëzor, për një integritet moral, si edhe për një sens që tejkalon kufijtë ekzistencial të botës”. Dëshiroj dhe uroj të gjithë bashkatdhetarët kudo që janë, që Viti i Ri dhe shekulli i shqiptarëve të jetë, për të gjithë ne, një periudhë e rritjes së integritetit dhe përgjegjësisë morale për veten tonë, për shoqërinë ku jetojmë dhe për mbarë kombin. Festat e fund vitit na kujtojnë se vlerat e përbashkëta janë më të rëndësishme se sa ndryshimet midis nesh.   Viti i Ri është një rast për një fillim të ri për realizimin e objektivave personale dhe kombëtare, është një moment për të festuar arritjet dhe për tu përgatitur për sfidat e ardhshme me mirëkuptim dhe bashkëpunim me njëri tjetrin, me energji, inteligjencë dhe kuraje për të punuar së bashku për një të ardhme më të mirë për të gjithë. Nga zemra uroj të gjithë bashkëkombasit kudo që janë, e veçanërisht lexuesit e Gazetës Telegraf, që Viti i Ri t’u sjellë jetë, shëndet dhe punë, por edhe paqe e begati, si dhe realizimin e të gjitha objektivave të parealizuara për familjet dhe për të gjithë ata për të cilët zemra u dëshiron mirë!

  Ministri i Arsimit dhe Shkencës Prof. Dr Myqerem Tafaj

  Gjej rastin që të shpreh në këtë ditë të veçantë urimet e mia të ngrohta për nxënësit, studentët, pedagogët për festat e fundvitit. Falënderoj gjithë stafin, e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, po ashtu falënderoj stafet e shkollave, Universiteteve, të cilët organizuan me shumë sukses aktivitetet për 100- vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë. Shpresoj që 2013-ta do të jetë viti i sfidave të mëdha për rritjen e cilësisë për reformat e arsimit. Jam optimist që të gjithë së bashku do të përmbushim një program arsimor të denjë dhe të përafërt me kërkesat e shkollave europiane.  Të përgatisim dhe të ecim me standardet e BE-së drejt ku edhe Shqipëria po shkon!

  Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr Dhori Kule

  Do fillojaurimin tim me vlerësimet më të mira për gazetën “Telegraf”, e cila ka qenë mjaft korrekte dhe transparente me lexuesin e saj. Do tiuroja kësaj gazete sa më shumë suksese për Vitin e Ri 2013. Po ashtu do t’u uroja sa më shumë suksese të gjithë shqiptarëve kudo që janë dhe mbarësi në familjet e tyre!

  Rektori i Universitetit të Arteve Prof. Dr. Petrit Malaj

  Në radhë të parë uuroj gëzuar dhe sa më shumë mbarësi studentëve, stafit të Universitetit të Arteve, dhe familjes time. U uroj një vit plot suksese dhe lumturi të tërë shqiptarëve!

  Dekani i Fakultetit të Drejtësisë Ph.D.Dr Altin Shegani

  Unë po përfitoj nga rasti që të bëjurimet më të mira për gjithë shqiptarët kudo që ndodhen. Uuroj sa më shumë fat, mbarësi dhe ditë të bardha dhe ditë të mira. Po ashtu një urim të veçantë kam edhe për stafin e gazetës tuaj dhe lexuesit e gazetës “Telegraf”!

  Dekani i Fakultetit të Gjeologji-Minierave Prof. Dr Përparim Hoxha

  I uroj të gjithë shqiptarëve një vit të mbarë plot shëndet, dhe me plotë mbarësi në punën e tyre. U uroj ju më të mirat dhe ju uroj suksese në punën tuaj në gazetari, qofshi sa më shumë transparent me popullin shqiptar, i cili meriton më të mirat. Edhe njëherë keni urimet më të përzemërta nga ana ime për Vitin e Ri, që po vjen 2013!

  Avokati Idajet Beqiri

  Unë ju uroj me gjithë zemër gëzuar, sepse me të vërtetë gazeta juaj për vitin 2012, ka qenë gazeta e gjithë Shqipërisë dhe shqiptarëve. Kjo ka qenë gazeta, e cila ka paralajmëruar nëpërmjet shkrimeve të saj vitin 2013, si një vit i mbarë për shqiptarët, si viti që do ti japi fund 1913-s, e cila ka zgjatur shumë, dhe që do fillojë nja epokë e re që e ka paralajmëruar “Telegraf”-i. Unë iuroj të gjithë stafit të saj, por dhe gjithë lexuesit e saj që me mënyrën se si e kanë bërë të vetën dhe kanë bërë që ajo të jetë në lartësinë e duhur. Kjo ka bërë që ajo një zë i fuqishëm në shtypin shqiptar. Po ashtu u uroj gëzuar edhe të tërë shqiptarëve kudo që ndodhen!

  Presidenti i Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në rezervë të Shqipërisë, Mehdi Pogaçi 

  Juuroj gazetës “Telegraf” suksese të mëtejshme për vitin 2013. iuroj që të eci gjithmonë si një gazetë e paanshme me shkrimet e saj, ashtu siç ka shkruar deri më tani. Është një gazetë që ka ndihmuar çështjen e ushtarakëve dhe shpresojmë që ta ndihmojë më shumë, është një gazetë ku çdo kush mendoj që gjen veten e tij.Poashtu edhe stafit të gazetës iuroj suksese të mëtejshme në punën e mëtejshme. Unë gjej rastin që ti uroj të gjithë shqiptarëve gëzuar dhe sa më shumë shëndet dhe lumturi!

  Dekani i Fakultetit të Mjekësisë Prof. Dr Bajram Hysa

  Unë po gjej rastin që në këtë fundviti t’i uroj stafit pedagogjik, stafit administrative, studentëve dhe specializantëve të Fakultetit të Mjekësisë një vit të mbarë. U uroj po ashtu shëndet dhe suksese në familjet e tyre dhe uroj që të jetë ky vit një sfidë reale për të gjithë punën e tyre. Por urimi më i sinqertë për të gjithë të lartpërmendurit, është që të kenë shëndet, begati në familjet e tyre!

  Kryetari i shoqatës “Pronësi me Drejtësi” Myrshit Vorpsi

  Përfitoj nga rasti që tiuroj gjithë shqiptarëve në emër të shoqatës së pronarëve kudo që ndodhen, fat dhe suksese për Vitin e Ri 2013. Uroj që paqja dhe mbarësia të jenë kudo me to për vitin që po vjen. Njëurim të veçantë kam për të gjithë pronarët shqiptarë, uuroj dhe atyre një vit të ri të lumtur. Njëkohësisht bashkë me urimin tim, u dërgoj dhe një optimizëm burimor, që e drejta e pronës natyrisht që fitojë, pavarësisht pengesat që kanë dalë gjatë këtyre 20 vjetëve. Njëkohësisht edhe për stafin e gazetës tuaj kam njëurim specifik, pasi keni qëndruar pranë nesh gjatë gjithë kësaj kohe problematikës së pronës. Prania juaj ka ndikuar pozitivisht në sensibilizimin e opinionit publik!

   Drejtori i Arsimit Parauniversitar në MASH, Fatmir Vejsiu

   Unëuroj që në faqet e gazetave dhe ekranet e televizioneve të dëgjojmë vetëm lajme të mira. iuroj suksese të gjithë popullit shqiptar dhe në veçanti nxënësve dhe studentëve. Edhe ju uroj punë të mbarë dhe profesionalizëm të krahasueshëm me profesionalizmin e gazetarëve dhe operatorëve në të gjitha vendet zhvilluara të Europës dhe të Botës. Edhe njëherë uroj gëzuar!

   Kryetari i Akademisë së Shkencave Gudar Beqiri

  Iuroj me gjithë zemër të gjithë shqiptarëve sa më shumë lumturi në familje dhe shëndet. Dhe uroj që në vitin 2013 shqiptarët të duhen më shumë me njëri-tjetrin.