‘Mbetjet’, Nishani: Takim konsultues me shoqërinë civile, presidenti do të flasë i fundit

  77

  Gazeta
  Telegraf/

  Gjatë
  konferencës së përbashkët me presidentin kosovar Hashim Tahçi, presidenti Bujar
  Nishani është pyetur në lidhje me ligjin e mbetjeve. Nishani bëri me dije se do
  të zhvillojë një takim me përfaqësues të shoqërisë civile dhe pas kësaj do
  marrë një vendim nëse do ta kthejë ose jo ligjin.

  “E sigurt që
  do të ketë një qëndrim, por presidenti do të flasë i fundit. Aktualisht
  specialistët dhe këshilltarët juridik janë duke punuar. Po konsultohen me
  Shoqërinë Civile dhe është shumë e rëndësishme që çështje të tilla madhore që
  lidhen me interesat e qytetarëve t’i fokusojmë në rrugën e zgjidhjes së këtij
  interesi. Prevalon interesi publik”, tha Nishani