Letra nga Ali Podrimja

    115

    Atë do ta gjeni, siç ka thënë, fjalëve, baladave dhe ëndrrave

    Dr. Yllka FILIPI

    Ishin ca ditë të ftohta nëntori, tipike alpine, kur me rastin e Javës së Albanologjisë u gjenda në Prishtinë. Duke u çlodhur në ambientet e barit të RTK-së, takohem me lirikun e madh, 3-ditë me radhë. Me Podrimjen njiheshim vetëm përmes shkrimeve letrare. U në, me vargun e tij që në bankat e shkollës, ndërsa ai me shkrimet e mia, nga periodiku letraro-artistik. Ishte bërë kureshtar, pasi pothuajse shumë shpesh kishte rastisur që shkrimet tona të botoheshin në të njëjtën faqe të cilën e ndanim në dy pjesë të barabarta…

    për më shumë lexoni Gazetën Telegraf