Konstituohet të enjten Këshilli Bashkiak i Tiranës, merr detyrën Veliaj

  41
  Erion Veliaj këtë të enjte do të bëj betimin në detyrën e tij të re si kryebashkiak i Tiranës. Pas betimit, i cili është caktuar në mbledhjen e parë të Këshillit Bashkiak, Veliaj do të nisë menjëherë punën.
  Kryebashkiaku i ri i Tiranës, i zgjedhur me votat e qytetarëve më 21 qershor, do të mbajë edhe një fjalim në mbledhjen e parë të Këshillit Bashkiak ku veç të tjerash në rend të ditës është parashikuar edhe:
  1. Zgjedhja e Komisionit të Mandateve.
  2. Shqyrtimi dhe miratimi i raportit të Komisionit të Mandateve.
  3. Betimi i Këshilltarëve.
  4. Zgjedhja e Kryetarit të Këshillit Bashkiak.
  5. Zgjedhja e N/Kryetarit të Këshillit Bashkiak.
  6. Shpallja e vlefshmërisë së mandatit të Kryetarit të Bashkisë Tiranë dhe betimi.
  7. Zgjedhja e anëtarëve që do të përfaqësojnë Këshillin Bashkiak në Këshillin e Qarkut të Tiranës.