Klosi pret ambsadorin Lu, bashkëpunim për projekte konkrete

    110
    Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi priti sot në një takim ambasadorin e Shteve të Bashkuara të Amerikës në vendin tonë, Donal Lu.
    Siç bënë të ditur vet ministry Klosi në profiling e tij në rrjetin social facebook, në këtë takim u bisedua mbi disa projekte konkrete bashkepunimi. “Yourth Corps”, “Shelters Albania”, “Adaption Joës”, zhvillimi i zonave malore e në veçanti ato të zonës së Tropojës, kanë qenë disa nga çështjet e prekura në këtë takim.
    Temë e diskutimeve mësohet se kanë qenë edhe ndryshimet në Kodin e Familjes, si dhe politikat që nxisin orientimin e të rinjve drejt arsimit professional, si një zgjidhje e mirë për të plotësuar kërkesat e tregut të punës. “Në këto çështje do të kemi bashkëpunim me disa ministri dhe mbështetjen e plotë të Ambasadës Amerikane”, – shkruan ministri Klosi në oprofilin e tij në facebook.