Ferrari prezanton supermakinën FXX-K

    95
    Prodhuesit italianë të makinave, Ferrari ka prezantuar modelin më të ri të makinës, FXX-K Evo.
    Një super makinë, me një fuqi motorike prej 1000 kuaj fuqi, është tani gati për treg dhe të gjithë të pasionuarit e shpejtësisë, mund ta bëjnë të vetën këtë model.
    Ferrari FXX-K u projektua në fundin e vitit 2014 dhe tani, pas 3 vitesh është një realitet, që mund të preket dhe shikohet nga të gjithë.