Deklaratat e Kamenos, reagon Kodheli: Përpjekje për të ngritur fantazmat e së shkuarës

  112

   

  Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli ka reaguar
  ndaj deklaratave të homologut të saj grek, Kamenos.
  Në një status
  në Facebook ministrja thotë se NATO u krijua për të bashkuar vendet
  demokratike, teksa i quan deklaratat si një përpjekje për të ngritur fantazma
  të së shkuarës.
  “NATO u krijua për të bashkuar vendet demokratike të
  hemisferës veriore përballë çdo rreziku totalitar. Por sot e kam të vështirë të
  kuptoj pse ndonjë politikan në Ballkan vesh uniformë ushtarake dhe përpiqet të
  ngrejë fantazma të së shkuarës. Kanë ikur kohët e satrapëve”, shkruan znj.
  Kodheli.