Besjana Kërtusha: Këngëtarja ambicioze që po pushton skenat shqiptare

224

Këngëtarja Besjana Kertusha publikon hitin e saj më të ri “Bosh”

 

Këngëtarja Besjana Kertusha është këngëtarja më e kërkuar dhe e klikuar sot për sot në Shqipëri por edhe jashtë saj . Besjana diferencohet nga shumë këngëtare të tjera sepse është një këngëtare me shumë ambicje dhe jo vetëm tejet profesioniste . Në këtë pranverë për të gjithë fansat ajo vjen me një super balad shumë të bukur dhe domethënse, jo vetëm për të gjithë shpirtat e lënduar. Besjana e ka realizuar këtë baladë me shumë profesionalizëm dhe jo vetëm me një klip tepër fantastik . Balada Bosh edhe pse ka pak ditë që qarkullon ka bërë që në rrjetet sociale dhe në televizion të jetë balada më e pëlqyer e momentit me rekord dëgjimi dhe shikueshmërie . Besjana premton shumë madje na thekson që gjatë vitit 2019 do të sjelli dhe shumë supriza të shumta . Besjana Kertusha ka një axhend të mbushur plot e përplot për vitin 2019 . Ajo është sot për sot një nga këngëtaret me sukses të garantuar në Shqipëri . Edhe pse sjell baladën Bosh, në jetën e saj profesionale renditet shumë plot sepse në arkivën e saj profesionale renditen shumë këngë, bashkëpunime, klipe, koncerte të shumta brenda dhe jashtë vendit dhe pse jo dhe shumë supriza që presim ti shohim . Për të gjithë ju që se keni dëgjuar ende baladën Bosh dëgjojeni sepse do të jet hit i juaji kudo që ju të jeni .