Arrihet marrëveshja mes Partisë Socialiste dhe PDIU-së

    130

    Arrihet marrëveshja politike, mes Partisë Socialiste dhe PDIU-së, të drejtuar nga Shpëtim Idrizi.

    Sipat TCH, nga kjo marrëveshje me Partinë Socialiste, PDIU-ja e Shpëtim Idrizit përfiton 3 vende zëvendësministrash.

    Po ashtu PDIU përfiton edhe disa drejtori të rëndësishme