Kapexhiu godet serish: Kalorësi i votave të…

319

Farsa e 30 qershorit duket se do të vazhdojë të prodhojë debat akoma edhe për shumë kohë. Edhe pse një maskaradë e dennoncuar dhe e bojkotuar nga vetë shqiptarët akoma eksponentë të rilindjes bëjnë moral dhe e quajne një proces legjitim.

Pikërisht këtë moment te votimit të 30 qershorit e ka trajtuar në punën e tij të radhës botuar në Mapo, mjeshtri i karikaturës politike Bujar Kapexhiu.

Situata qesharake e një procesi po të tillë duket se ka nxitur Kapexhiun të publikojë punimin e radhës dhe të ‘thumbojë’ kryeministrin Edi Rama, duke e quajtur ‘kalorësin e votave’.

Shikoni punimin

“Kalorësi i votave”Image