Bionde, bionde, vagabonde, me kë do të flesh sonte?!…

135

Në bulevardin “Zogu i Parë” të përshëndet një tabelë e madhe “Alban Interlines Travel Tiranë” (Udhëtim ndërkombëtar rrugor). Me ketë linjë  mund të udhëtosh që nga Shkodra ne Veri të vendit dhe deri në palcën e kryeqytetit Elen, madje edhe më tej akoma ne Pire. Atë ditë që vendosa t’i bëja një vizitë nipit tim, Gjergjit në Pire u paraqita në derën e kësaj agjencie  Greko-Shqiptare.

për më shumë lexoni Gazetën Telegraf