Avni Delvina: Grafikë nga cikli “Dita botërore e Paqes dhe Tërbimi në grup”

299

Nga Avni Delvina

Grafikë nga cikli “Dita botërore e Paqes dhe Tërbimi në grup”, e influencuar nga i madhi Caravaggio.

Te tërbohesh vetëm është diçka monotone, ndërsa të tërbohesh në grup është një kënaqësi e veçantë dhe egzaltuese. Edhe studjuesi i famshëm i virusit të tërbimit Louis Pasteur, është marrë me tërbimin individual të qenve dhe të njerëzve, dhe nuk na ka lënë asnjë studim për tërbimin në grup….Në foto është një tërbim në grup kundër Presidentit të Republikës….Në kuadër, Presidenti i Republikës mundohet ta qetësoj gjendjen, duke folur për kushtetutën e për paqen, si dhe të aresyetoj, por grupi ka dalë jashtë kontrollit dhe tërbimi është në ekstazë.

Grafike nga cikli "Dita boterore e Paqes dhe Terbimi ne grup", e influencuar nga i madhi…

Gepostet von Avni Delvina am Samstag, 21. September 2019