Propozimi i BSH për anëtarin e AMF, ‘Ekonomia’ ia kalon Kuvendit

284
Komisioni i Ekonomisë ia ka kaluar për votim në Parlament kandidaturën e propozuar nga Banka e Shqipërisë, Klodian Shehun si anëtar i Bordit të Autoritetit Mbikëqyrës Financiar të këtij institucioni.
Gjithashtu në mbledhjen e sotme Komisioni i Ekonomisë ka miratuar pr/ligjin për marrëveshje për mbrojtjen shoqërore me Luksemburgun. Sipas Astrit Hados, përfaqësues i Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë janë 4 mijë përfitues, nga të cilët 2700 janë në moshë pune.