Pronat/ AKKP çmime të reja për veprimet me dosjet, ja tarifat

618
TIRANE- Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave ka bërë publike çmimet e shërbimeve që do të paguajnë qytetarët për çdo veprim me pretendimet apo dosjet e tyre, nga kërkesa për shqyrtim dokumentacioni, deri te aplikimet për njohje pronash apo dëmshpërblim financiar. Bashkë me çmimet AKKP ka bërë publike edhe afatet që përcakton ligji për shqyrtimin e çdo kërkese apo aplikimi: Kërkesë për lëshim kopje dokumentacioni dhe/ose vendimi; Kërkesë për informim në lidhje me ecurinë e dosjes; Kërkesë për kompensim për pronarët që preken nga ndërtimet informale; kërkesë për kompensim në të holla; tjetërsim i sipërfaqes “Oborr në përdorim”; Shqyrtimi i dosjeve.
Sigal