Mbyllin bizneset, tregtarët në në Elbasan protestë kundër kasave fiskale

330
ELBASAN- Mbi 100 tregtarë të tregut të fruta perimeve në Elbasan i kanë vënë kycin aktivitetit të tyre për të protuestuar kundër vendosjes së kasës fiskale dhe taksave si biznes i vogël. 
Tregtarët shprehen se masat që po kërkohen nga administrata tatimore brenda një periudhe të shkurtër po i con drejt falimentimit. Kryesisht biznesi i vogël kërkon lëshime për mallrat që i disponojnë pa faturë të origjinës prej 10 vjetësh nëpër magazina.