Dorëhiqet edhe nr.2 i Doganave Blerte Kraja për arsye personale

290
TIRANE – Pas ish-Drejtoreshës së Doganave Elisa Spiropali, edhe numri dy i këtij institucioni ka dhënë sot dorëheqjen. Bëhet fjalë për zëvendësdrejtoreshën e Doganave Blerte Kraja e cila ka paraqitur dorëheqjen nga ky.
Dhe sipas burimeve për median, dorëheqja së saj është bërë për arsye personale pasi do të merret me një projekt Ballkanik. Kraja me profesion avokate, gjatë postit të saj si zëvendësdrejtore e doganave ka pasur përgjegjësinë lidhur me lidhjen e kontratës me “Crown Agents” dhe zgjidhjen e kontratës me kompaninë “Rapiscan” e kontratë e firmosur në kohën e qeverisë “Berisha” po e cilësuar si e pazbatueshme gjatë qeverisë aktuale.