Ylber Merdani/ Bajram Hoxha, beratasi që nuk donte të dilte nga burgu

200
Më në fund edhe për Bajram Hoxhën nga Berati mbërriti leja e lirimit nga burgu. Tashmë ai mund ta linte njëherë e përgjithmonë kampin e Spaçit dhe të shkonte në qytetin e tij të lindjes, ku mund të jetonte i lirë si gjithë të tjerët.
….
Bajram Hoxha
Do të rri në burg!
….
“Tentativë arratisje”
Për më tepër lexoni Gazetën Telegraf…