Xhorxh Tenet:’Arma atomike’, si e mposhtëm Kolonel Gedafin e Libisë

341

“Evituam tragjedi të rënda në Lindjen e Mesme e vende të tjera të globit”

…Një çift operacionesh të suksesëshme që u zhvilluan gjatë kohës sime në detyrë, gjithsesi patën një reagim të kufizuar pozitiv nga publiku. Shthurja e rrjetit riprodhues të A. Q. Khanit, si  dhe çmontimi i programit të Libisë për armët e shkatërrimit në masë, janë shembuj klasikë të një pune që mund dhe duhet të bëhet nga shërbimi inteligjent amerikan nëse duam të shmangim një të ardhme katastrofike…

NË AKTIVITET

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf