Si e arrestoi Sali Berisha,Fatos Nanon 10 vjet më parë

351

Ndalimi, më 30 korrik 1993, ditën e protestës së lajmëruar nga PS dhe opozita

 Më 20 korrik, në emër të deputetëve socialistë, kryetari i grupit parlamentar dhe nënkryetari i PS, Namik Dokle, me anë të një letre informonte kryetarin e Parlamentit Europian, Egon Klepsh, për shqetësimin e opozitës lidhur me përpjekjet e pushtetit politik në Shqipëri për të vënë nën kontroll organet e drejtësisë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf