Sherif Merdanin:Në burgun e Spaçit kam punuar 3 vjet në galeritë e nëntokës dhe asnjë ditë nuk jam marrë me Estradën apo bibliot

309

Intervistë me këngëtarin shqiptar, Sherif Merdanin: Ju tregoj dy luanët e burgjeve, Fatos Lubonjën dhe Spartak Ngjelën

 Pas intervistës treditore të ish- komandantit të burgut të Spaçit, ku midis të tjerave përmendej edhe emri i këngëtarit të njohur shqiptar, Sherif Merdani, ka ardhur menjëherë reagimi i Merdanit, i cili deklaron, se nuk ka qenë asnjë ditë në burgun e Spaçit me atë komandant. “Unë kam punuar 3 vjet në galeritë e nëntokës dhe nuk kam punuar asnjë ditë me Estradën apo bibliotekën”, thotë Merdani. Më tej, këngëtari thotë se ai, në burg i ka rënë vetëm një herë fizarmonikës, për dëshirën e Edmond Cajës në Qafë -Bari dhe as nuk ka kënduar ndonjëherë në burg, se aty nuk ishte vend për këngë, por për mundime.

 Zoti Merdani, si qëndron e vërteta për frontin e punës tuaj në burgun e Spaçit?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf