Roland Pandeli Përmeti: Hito Çako njeriu që donte të më kthente në fluturim. Më dha fjalën por…

491

INTERVISTA/ Flet ish- aviatori dhe ish i burgosuri politik, Roland Pandeli Përmeti

Po me Manush Myftiun çfarë fërkimesh pati babai?

Pati përplasje. Pra nuk kishte të njëjtin mendim për t’i burgosur të rinjtë. Manushi ngulte këmbë për dënimin, babai im jo. Madje, Manush Myftiu edhe i bërtiti. Babai s’e duronte kurrë bërtitjen.  Më në fund se mbajti gojën siç e kemi ne. Ti,- i tha -pretendon se vjen nga çifligarët dhe do tí bësh të gjithë armiq të popullit. Pra pas disa shkarkimesh i erdhi radha babait tim Pandeli Përmetit. Më vonë thanë se babanë tim e ka përkrahur Mehmeti, madje dhe kur u dënua. Kështu që fillojnë t’i qepen familjes së Pandeliut

 Si të liruan nga aviacioni?

….

për më tepër lexoni Gazeta Telegraf