Rakip Shabani:Testamenti i Dritëroit, rakia për Niko Nikollën, peshkun për Papulin dhe paratë e kursimit për një vatër kulture n

273

INTERVISTA III/ Flet piktori Rakip Shabani : Ju tregoj kujtimet e mia në takimet me Dritëro Agollin

Kur jeni njohur me Dritëro Agollin?

Jam njohur në një ekspozitë timen vetjake, Atij i pëlqyen pikturat e mia dhe  që atë ditë dhe më vonë takoheshim shpesh, ashtu sikundër lëviznim shpesh.  Se mbaj mend mirë datën.

Keni pas shumë takime me Dritëroin?

Po, shumë, aq sa si mbaj mend. Por në takimin e sotëm do të them më pikantet, pastaj të tjerat shohim e bëjmë.

Në tavolinën ku rakia matej me metër?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf