Prof. Isuf Luzaj/ Cilat ishin shkaqet e dështimit të Ballit Kombëtar?

269

 -Ministri i Arsimit Abdurraman Bej Dibra, më emëron profesor në liceun e Korçës.
-Tre ishim shqiptarë: Isuf Luzaj, Enver Hoxha, Sotir Kozma. Të tjerët ishin francezë. Drejtor ishte De Kurvil.
– Në Konferencën e Mukjes merrnin pjesë edhe kosovarë dhe çamët dhe komandantët e forcave të armatosura.
-12 përfaqësues kishte Balli dhe po aq kishte edhe Partia Komuniste.

Për më tepër lexoni Gazetën Telegraf….