Niko Ligori/ Dritëro! Shëndet o poet i përflakur…e i paplakur

191
-Kujtime-
Djaloshi nga Menkulasi i Devolit, Dritëro Riza Agoli, në prag të 17 vjetorit të lindjes, në fundgushtin e 1948-së, la vendlindjen me një trastë në dorë në dorësi dhe ende me erën e barutit të luftës partizane….
Të plotë shkrimin mund ta lexoni në numrin e sotëm të Gazetës Telegraf….