Myfit Qorduka: Porositë e Petrit Dumes dhe të Teme Sejkos gjatë nisjes për BS

351

Rrëfen Myfit Qorduka: Kujtim  Zeqo, dukatasi që vdiq me brengë në zemër

 Kur lexon këtë ngjarje për minuta të tëra mbetesh pa fjalë.  Brenda vetes kërkon një reflektim shpirtëror. Mbushesh me lot dhe ecën në vetminë tënde duke e marrë me vete ngjarjen. Një jetë plot ankth, mbresa, vuajtje, rezultate, por dhe një dashuri e veçantë. Një dashuri që më së shumti mund ta lexosh në romane dhe kurrsesi s’mund ta besosh se ka qenë një realitet.  Kujtim Zeqo kur ishte me studime në BS dashuron infermieren Ludmilla, një vajzë e urtë, e dashur, e respektuar. Të dy e donin njëri -tjetrin. Një dashuri e bukur, e sinqertë, si vetë bukuria e shpirtit të tyre. Por jeta ka të papritura. Jeta është një histori pa kufi. Si rezultat i kësaj dashurie erdhi në jetë Larisa, një vajzë e bukur,. Sa e doni ata vogëlushen. U dukej si pëllumbeshë, si një engjëll që zoti u kish falur. Por jeta ka dhe ndarje. Por më e keqja është se ka ndarje të detyruara.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf