Mersin SHARRA:”Më shtruan në psikiatri se nuk votova”

230

RREFIMI I MARANGOZIT MERSIN SHARRA:Tani kam 33 vjet që shkoj i pari në qendrën e votimit

Në vitin 1980 më shtruan në “Pavionin 17″ sepse nuk pranova të votoj, prandaj qysh atëherë kam 33 vjet që shkoj i pari për të hedhur votën”. Kështu u shpreh dje, 76- vjeçari Mersin Sharra, i cili është me origjinë nga Burreli, por qysh prej vitit 70 jeton në Tiranë, me profesionin e marangozit. “Unë u fsheha 6 orë në ditën e votimit, por për këtë më shtruan në spital me të çmendurit dhe më bënë 48 gjilpëra në kokë, duke më thënë se kështu do të më vinin mendtë”, shton ai.

 Përse po nxitoni, zoti Sharra?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf