Luan MUHAMETI: Takimet me Hysni Kapon kanë qenë shkollë me vete

639

INTERVISTË ME ISH- KRYETARIN E KOMITETIT EKZEKUTIV, VLORË, LUAN MUHAMETI

 Është një fshat midis Gumenicës dhe Lapardhasë. Ka në gjirin e vet 150 familje nga të cilat 16 prej tyre jetojnë akoma në fshat. Fshat që është i vogël thonë. Thonë që dhe floriri është i vogël, por që peshon shumë. Është fshati që priti Enver Hoxhën. E priti Sherif Hasani. Sot atje ka një pllakë. Ku Enver Hoxha erdhi për të shkatërruar fraksionin e Sadik Premtes (Xhepi). E pritën, e siguruan dhe nëpërmjet Qafës së Mazharit e përcollën për në Tragjas.

 U lindët dhe u rritët në Mazhar apo…?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf